Esther deKlein

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Esther deKlein en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Esther deKlein heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Chaos met maatschappijleer met Dorus, paraplu's en regenjassen tijdens wiskunde met Herman, frans met pukkie en creatief met Broes.

  Chaos met maatschappijleer met Dorus, paraplu's en regenjassen tijdens wiskunde met Herman, frans met pukkie en creatief met Broes. Kamp in Sevenum (veel te ver fietsen) en beach party tot slot...

  Scholen gemeenschap De Griend, 1986

  Sociale Wetenschappen, Orthopedagogiek.

  Sociale Wetenschappen, Orthopedagogiek. Relatief weinig colleges wat werd gecompenseerd door het studentenleven, erg gezellig.

  Universiteit Utrecht, 1996

  Het eerste introductiekamp op 'de grote Siep' was een groot drama, maar met goede moed om mijn kinderdroom uit te laten komen, zette ik door.

  Het eerste introductiekamp op 'de grote Siep' was een groot drama, maar met goede moed om mijn kinderdroom uit te laten komen, zette ik door. Al met al was ik (en met mij enkele leraren, zoals Ad Enders!) na vier jaar toch niet overtuigd van mijn toekomstperspectief als juf, en ben dus gaan doorstuderen. Het was wel een heel gezellige (soms ietwat te creatieve) tijd.

  HAN, Fac. Educatie Lerareno..., 1992

  ?