Esther deKeyzer

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Esther deKeyzer en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Esther deKeyzer heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb 9 maanden op deze school gezeten en toen gaf ik mijn ouders de keus: of jullie halen me eraf en zoeken een andere school of ik ga helemaal niet meer naar school! De leerlingen gingen hun gang maar, als de bel ging bleef iedereen gewoon buiten, de d

  Ik heb 9 maanden op deze school gezeten en toen gaf ik mijn ouders de keus: of jullie halen me eraf en zoeken een andere school of ik ga helemaal niet meer naar school! De leerlingen gingen hun gang maar, als de bel ging bleef iedereen gewoon buiten, de directeur liep met krassen van een leerling op zijn gezicht, ik ben echt geen watje, maar ik vond het een heel bedreigende school.Gelukkig begrepen mijn ouders dat het menens was en ik ben naar de Rijnbrughe gegaan, en heb daar 4 superjaren gehad!

  Sonsbeek Scholen Gemeenschap, 1983

  Ik kan me van deze school weinig herinneren,maar het beroemde olifantje natuurlijk wel.

  Ik kan me van deze school weinig herinneren,maar het beroemde olifantje natuurlijk wel. Op de klassefoto die hier staat, sta ik ook op,het meisje met de rode driehoek op het jurkje en meer namen van mensen die erop staan zijn, Philip, Henk Jansonius en Esther Proost.

  De Klimop, 1975

  Na de eerste negen maanden van de brugklas op sonsbeek te hebben gezeten,kwam ik op deze school terecht,en wat een geweldige tijd heb ik er gehad!!Enkele van mijn klasgenoten waren Anette Dolman,Saskia Leenders, Jolanda Schmenk, Monja*****le( met Monja we

  Na de eerste negen maanden van de brugklas op sonsbeek te hebben gezeten,kwam ik op deze school terecht,en wat een geweldige tijd heb ik er gehad!!Enkele van mijn klasgenoten waren Anette Dolman,Saskia Leenders, Jolanda Schmenk, Monja*****le( met Monja werk ik nu bij hetzelfde bedrijf)Angelica....,Angelique Klaassen en de meiden uit Driel zoals Angelique van Leeuwen, Mariska...., Ingrid de Bruin. Directeur was meester Brul. Superleraar was Arie Storm, geweldige man.Iets minder was Rene ten Barge,maar dat had er ook mee te maken dat ik een ramp in wiskunde was.Het kamp naar Lunteren in de tweede klas staat me nog goed bij,ik heb heel veel plezier gehad.Nog een naam die me te binnen schiet:Richard Henzepeter, superlieve jongen die me 's ochtends altijd met zijn blauwe omafiets kwam ophalen.Ik vond het laatste jaar wat minder toen we gingen fuseren met Malburgen, het was altijd een kleine knusse school geweest en ineens werd het veel te kolossaal.Maar al met al mag ik over mijn middelbare schooltijd absoluut niet klagen.

  Rijnbrughe, 1983

  ?