esther braak

Kent 1 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van esther braak en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  esther braak heeft 4 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Hele leuke opleiding met leuke docenten, die op een volwassen manier met de leerlingen omgingen.

  Hele leuke opleiding met leuke docenten, die op een volwassen manier met de leerlingen omgingen. Het was volwassen-onderwijs, maar als ik in de schoolbanken plaats neem,word ik weer enigzins kind. Favoriete docenten: Regien, Jeanette, Annemarie, Inge, en nog een aantal waar ik de naam niet meer van weet. Wel een hele leuke tijd gehad, en voor het eerst van een school gegaan MET diploma!

  Stichting O.V.B.U. school v..., 1990

  Ik ben op mijn 10e jaar verhuisd en kwam in de 4e klas terecht.

  Ik ben op mijn 10e jaar verhuisd en kwam in de 4e klas terecht. Ik heb geen leuke tijd gehad, ben veel gepest. Achteraf gezien ben ik daar zelf ook schuldig aan geweest, ik was een onzeker kind. Maar het is ook lastig om in een bestaande klas te komen en geaccepteerd te worden. De leraren hebben hierin ook een steek laten vallen. Het zei zo...

  Gertrudisschool, 1976

  Ik woonde om de hoek in de markstraat, en er was altijd wel iemand om mee te spelen.

  Ik woonde om de hoek in de markstraat, en er was altijd wel iemand om mee te spelen. Wel was er altijd een soort "strijd" tussen onze school en de jan willen gunninkschool aan de overkant. Ik ben de helft van de vierde klas van school veranderd door onze verhuizing. Ik heb goed herinneringen aan deze school!

  Petrus Canisiusschool, 1972

  ?