Ester van Arkel

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ester van Arkel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ester van Arkel heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Dit was de heftigste, meest confronterende en tegelijkertijd meest leerzame tijd voor mij.

  Dit was de heftigste, meest confronterende en tegelijkertijd meest leerzame tijd voor mij. k heb heel veel lol gehad met de meiden uit m'n klas maar tegelijk was 't toch ook erg zwaar om een opleiding te doen waarbij je zo'n groot deel van jezelf in het werk legt. De kritiek van de docenten was soms hard en niet altijd eerlijk maar het heeft me zeker sterker gemaakt. Met veel plezier denk ik terug aan de lessen Kunstgeschiedenis van Corlyn.

  AMFI, 1998

  Op deze school heb ik de richting mode & kleding realisatie gedaan (dat viel geloof ik onder detailhandel).

  Op deze school heb ik de richting mode & kleding realisatie gedaan (dat viel geloof ik onder detailhandel). Vooral de heren van de "handelklas" en Cor Schrama herinner ik me heel erg goed. De modeshows waar weken aan voorbereiding aan vooraf gingen waren 't hoogte punt van 't jaar. Ik maakte hier voor 't eerst echt kennis met werken in de mode. De stages en de leuke sfeer die er hing in onze "meidenklas" hebben er mede voor gezorgd dat ik ook mijn HBO studie heb voortgezet in de richting "mode".

  ROC Utrecht Detailhandel, 1995

  Heb eerst mavo gedaan maar dat kon me toch niet echt boeien dus ik ben toen op detailhandel overgestapt.

  Heb eerst mavo gedaan maar dat kon me toch niet echt boeien dus ik ben toen op detailhandel overgestapt. M'n favoriete vakken waren frans (heb helaas nooit een 10 gehaald en dus geen Parker pen gekregen...) en handenarbeid van meneer van Maastrigt en meneer Haneveer.

  Scholengemeenschap, 1991

  ?