Ester Klören

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ester Klören en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Ester Klören heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

  Een verademing.

  Een verademing. Met het busje vanuit Zoetermeer, een jaartje heb ik op deze school de kleuterlom gedaan. Ik heb nog het schriftje waarin juf Joke mijn belevenissen schreef. Jammer dat ik weg moest, maar ik vergeet mijn afscheid nooit meer! een van de eerste, waardevolle herinneringen uit mijn schoolperiode!

  2005, Ester Klören

  Een school waar ik niet zulke goede herinneringen aan heb.

  Een school waar ik niet zulke goede herinneringen aan heb. Hier heb ik de kleuterklas gedaan. Heel veel klasgenoten kom ik vast wel eens tegen, maar hoe jullie eruit zien en hoe jullie heten, ben ik vergeten!

  2005, Ester Klören

  Heb hier de opleiding "MDGO Sociaal Juridische Dienstverlening" gedaan.

  Heb hier de opleiding "MDGO Sociaal Juridische Dienstverlening" gedaan. Zeer veel bijzondere dingen meegemaakt. De school verbouwd zien worden, gelachen, gehuild en me ervan bewust geworden dat ik de juiste keuze had gemaakt door deze school te kiezen. Heb nu nog contact met Marleen de Leeuw en Linette Binnendijk die ik beschouw als twee zeer lieve, waardevolle vriendinnen.

  2005, Ester Klören
  ?