Estelle ManonDeerenberg

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Estelle ManonDeerenberg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Estelle ManonDeerenberg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Asterix & Obelix kamp in B8, voor het eerst zonder ouders op vakantie.

  Asterix & Obelix kamp in B8, voor het eerst zonder ouders op vakantie. Ging veel met Linda van Bemmel, Jennifer Smits, Jannie van Beek, Astrid Driessen om. Was te verlegen om met jongens uberhaupt te praten! Kan me nog de boys uit Haastrecht herinneren: Rutger & Huub. School was wel aardig, maar vond het sociale gebeuren er on heen veel leuker! Interessante lessen van Mevr. Vonk (aardrijkskunde); Chaos in de klassen met De Vries, Geschiedenis vond ik maar niets; had niets met van Veen te maken hoor. Gymles was leuk zolang het maar geen zwemmen of rondje om het park was; fietsen kwamen goed van pas. Leukste gymles van Blok. Alle -kunde lessen was ik niet voor in de wieg gelegd. Zag altijd uit naar Schoolfeesten met Labamba (spannend en tegelijkertijd zeer teleurstellend)en op latere leeftijd vrijdagavond in de tol...ja, dat was leuk. Trapisten bier met (ranja)..heerlijk. Door het examenjaar 2 x gedaan te hebben kan ik me niet meer heugen zoveel feesten meegemaakt te hebben... met de fiets overal heen natuurlijk. Populaire feesten: van Diemen (alle seizoenen), eindexamen feesten; HET togafeest, HET Blues Brother's feest en Es Paradis (mijn & Ewoud's eindexamenfeest). Vrienden clubje van toen: Moniek de Jong, Ewoud (Edo) Hallebeek, Robert Heerkes, Peter Korenhof (Korensnol), Anjo van Potten, Laurian van Beerthuizen, Frank Bakker, Arthur Piek, Celine Straver and many more!

  2004, Estelle ManonDeerenberg

  Juffrouw Woudenberg - leerde ons breien & haken (nog steeds niet mijn favoriete bezigheid) voor de toekomst? Meester Krens gaf muziek les met ongekende passie en volksdansen vond ik fantastisch.

  Juffrouw Woudenberg - leerde ons breien & haken (nog steeds niet mijn favoriete bezigheid) voor de toekomst? Meester Krens gaf muziek les met ongekende passie en volksdansen vond ik fantastisch. Meester Slappendel die mochten we wel, want lessen waren fun. Na een paar keer Kamp in Vierhouten meegemaakt te hebben, nooit meer wezen kamperen want het was altijd nat, overal zat zand en insekten zaten echt overal!! Vrienden en vriendinnetjes op school: Marleen Eegdeman (clubhuis bij haar thuis), Christina Duhen (clubhuis bij haar oma), Govert van Asperen (haalde mij altijd op weg naar school), Max Pieterse (de buurman), Karin van Driel, Kitty de Jong.

  2004, Estelle ManonDeerenberg

  Kan mij niet heel veel meer herinneren helaas.

  Kan mij niet heel veel meer herinneren helaas....

  2004, Estelle ManonDeerenberg
  ?