Esmiralda Klein

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Esmiralda Klein en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Esmiralda Klein heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Zat in klas 1c tot klas 4c onze mentrix was MW.

  Zat in klas 1c tot klas 4c onze mentrix was MW. Paalman, was echt een hele gezellige leuke tijd. Wat ik me vooral goed kan herinneren was dat ik altijd overhoop lag met Mevr. Kuiper. Daarnaast staat me ook nog bij dat in de 4 jaar dat ik daar heb gezeten de naam van de school een aantal keren is gewijzigd van Die Vlaerdinghe naar De Burcht van De Burcht naar het Gilde Collega dat was wel grappig ja net of je zoveel scholen hebt gehad.

  2004, Esmiralda Klein

  Vanaf de kleuterklas bij juf Sneijders heb deze school tot het laatst uitgezeten.

  Vanaf de kleuterklas bij juf Sneijders heb deze school tot het laatst uitgezeten. En de verhuizing van het oude naar het nieuwe gebouw dat is wat me ook nog bij is gebleven. Wie me bij zijn gebleven zijn o.a. Esther, Esther, Sylvia, Immerich, Arnold, Vanya, Michel, Rudi, Jody, Kiona, Fulco en verder zou ik terug moeten zien op schoolfoto's.

  2004, Esmiralda Klein

  Heb daar eerst Beroepsorientatie gedaan en later ben ik overgegaan naar de administratie klas.

  Heb daar eerst Beroepsorientatie gedaan en later ben ik overgegaan naar de administratie klas. Dat was wel een heel gezellige klas. Onze metor was Joost Wildschut en wat ik altijd heel gek heb gevonden was dat we ze op die school allemaal bij hun voornamen mochten noemen ipv juf of meester. En wat later wel wennen was, was de overgang (verhuizing) naar Vlaardingen was ineens supergroot en mochten op de gangen onze leraren niet meer bij de voornaam noemen wel tijdens de lessen.

  2004, Esmiralda Klein
  ?