esmin vanooijen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van esmin vanooijen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  esmin vanooijen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  ik ging naar deze school omdat mijn nichtje jackie er ook op zat en me beste vriendin was esther.

  ik ging naar deze school omdat mijn nichtje jackie er ook op zat en me beste vriendin was esther. kan me nog herinneren dat ik daar mijn eerste vriendje willem had. verder zaten er in me klas aad, ferry, rina, francis enz. we moesten op maandag naar de LTS in loosduinen en hun hadden op donderdag kookles bij ons, lachen was dat altijd.

  2003, esmin vanooijen

  gefuseerd met de prof.

  gefuseerd met de prof.lorenzt mavo kwam ik hier terecht. ben bevriend geweest met fabiola, en de tofste leerkracht was loekie nak, nederlands. had vaak ruzie met van der sar leraar economie, hoefde me mond maar open te doen en werdt er uit gezet.

  2003, esmin vanooijen

  een te gekke tijd, deed OVBD-thuiszorg.

  een te gekke tijd, deed OVBD-thuiszorg. zat in de klas met saskia en ben nog op haar bruiloft geweest. was in het 2e jaar in verwachting van mijn 2e. hadden een gezellige klas en gingen geregeld na school op dinsdag uit eten naar de griek en lunchen bij de boterwaag of de zwarte ruiter.

  2003, esmin vanooijen
  ?