esmeralda damen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van esmeralda damen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  esmeralda damen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

  in die tijd dat ik daar op school zat heette het gilde college en later aquamarijn.

  in die tijd dat ik daar op school zat heette het gilde college en later aquamarijn. ik heb mevr. paalman vier jaar lang als klassendocent gehad.de lessen van mevr. v/d heide kan ik me nog goed herinneren met d'r lange onderbroeken onder d'r rokken wat hebben wij gelachen daarom en zij begreep niet waarom wij zaten te lachen. meneer wasmus en meneer gelynse voor gym herinder ik me nog. en mevrouw blois voor geschiedenis. en mevr. lievoord (engels, klas docent 1a) overspannen gemaakt. meneer simileer die ons heeft uitgescholden voor idioten/joden (het was moeilijk te verstaan)en toen ik bijna flauw viel heeft mijn buurvrouw bijna een kwartier met d'r vinger omhoog gezeten.meneer van baaren voor bio leuke man er was zelfs een meisje uit mijn klas verliefd op hem. en al mijn klas genoten zal ik nooit vergeten. en mevrouw smit voor huishoudkunde dat was een toffe juf.

  2002, esmeralda damen

  mijn favo leraar was meester scheudering die heb ik geloof ik 4 of 5 jaar gehad hij was de beste leraar.

  mijn favo leraar was meester scheudering die heb ik geloof ik 4 of 5 jaar gehad hij was de beste leraar. en francis verhagen was mijn grote nachtmerrie en niet van mij alleen het was net een heks met haar nagels en neus. en wij waren het eerste meisjes team die de halve finales heeft gehaald met voetbal.

  2002, esmeralda damen
  ?