Esmé Ras

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Esmé Ras en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Esmé Ras heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat in de 8909C groep in Maria Oord.

  Ik zat in de 8909C groep in Maria Oord.Ik heb een te gekke losgeslagen tijd daar gehad. Maar ik ben na de 7mnd. gestopt om naar Londen te vertrekken.Heb nog lang contact met Marianne uit Friesland gehad, helaas contact verloren. Ben na 7 jaar toch weer de zorg in gegaan.

  Zorgcollege, 1989

  Ik heb hier mijn verpleegkundige opleiding gedaan ik was toen werkzaam in het Rode kruis ZK.

  Ik heb hier mijn verpleegkundige opleiding gedaan ik was toen werkzaam in het Rode kruis ZK. We zaten in een best wel gezellige klas. Ik heb met een enkeling nog contact, en ben best benieuwd hoe het met de rest gaat. Patrick is een dierbare vriend gebleven tot zijn onverwachte overlijden.

  Mondriaan collega afdeling ..., 2000

  Ik heb een gruwelijke hekel gehad aan deze school! vooral aan Sputtersientje!!En het stuk fieten iedere dag naar Denekamp.

  Ik heb een gruwelijke hekel gehad aan deze school! vooral aan Sputtersientje!!En het stuk fieten iedere dag naar Denekamp.Heb alles maar net gehaald en bleek een laatbloeier want ben pas op m'n 25e gaan studeren.

  Scholengemeenschap voor L.H..., 1985

  ?