Erwin Wolters

Kent 1 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Erwin Wolters en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Erwin Wolters heeft 0 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Studie Geschiedenis in twee fa...

  Studie Geschiedenis in twee fasen afgerond (1983-1985 en 1991 en 1993). Vooral de 2e periode was een leuke tijd.

  2003, Erwin Wolters

  Ik zat op de dependance gelege...

  Ik zat op de dependance gelegen aan de Noord-Hollandstraat (gebouw is al lang geleden afgebroken). Enkele namen komen naar boven: Rik vd Heide, Elise Groentenman, Jeroen van Baaren, Mike Stenzler (excuses voor verkeerde spelling!). Verder herinner ik mij nog de splinters in je hand van de zandbak, die toen nog niet ècht kindvriendelijk was. Ik heb mijn kleutertijd als plezierig ervaren, dus uiteraard heeft ook de schooltijd een gouden randje gekregen in mijn herinnering.

  2003, Erwin Wolters

  Dubbele gevoelens over deze sc...

  Dubbele gevoelens over deze school. Aan de ene kant vond ik het een ongelofelijk saaie en kleurloze school. Aan de andere kant uiteraard ook goede herinneringen. (Werkweek Berlijn met VWO 5, werkweek Texel HAVO 4, musicals etc.) Eerste tijd was Frank Sterel mijn maat. Doordat hij naar het Gymnasium ging en ik naar de HAVO verloren we elkaar een beetje uit het oog. Vanaf HAVO 4 tot op de dag van vandaag bevriend met Marco Braam. De leukste tijd vond ik VWO 5 & 6. Daar vooral bevriend met Menno Heersema en Menno Gibson. Ook bevriend met Jan Holtman, maar die kende ik van daarvoor al. Ook de jaren op de dependance aan de Rembrandtweg (HAVO 3 & 5) waren tof. Wat een vrijheid! Lekker spijbelen met Marco en Hellen Gorter. Leraren: Aart Huizer, Lucia(?) vd Drift, Hans (?) Timmer.

  2003, Erwin Wolters
  ?