Erwin Schotman

Kent 10 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Erwin Schotman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Erwin Schotman heeft 0 klassenfoto's en kent 10 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  ******************************* Altijd voetballen in de pauze een keer tegen alle leraren gespeeldt en natuurlijk verloren ,en naar vlieland op kamp.

  ******************************* Altijd voetballen in de pauze een keer tegen alle leraren gespeeldt en natuurlijk verloren ,en naar vlieland op kamp. Het was een geweldige tijd ik zou mijn oude klasgenoten nu nog wel eens terug willen zien en de leraar natuurlijk ook . Wie mijn het meest bij is gebleven is hooft Rotteveel,leraren Kreuner en Aalbers. Bij Aalbers heb ik nog mee gewerkt aan een teken filmpje van een paar minuten. De eerste jaren iedere week naar het zwembad ik heb daar mijn Diploma's A en B gehaaldt

  Morseschool, 1972

  Nu heet het Marianum maar toen ik er op school zat was het LTS Doc Ariënsschool waar ik twee jaar brugklas heb gedaan en daar na 2 jaar Motorvoertuigentechniek het tweede jaar heb ik mijn Diploma gehaaldt alleen ik ben vier maanden voor mijn Diploma al bi

  Nu heet het Marianum maar toen ik er op school zat was het LTS Doc Ariënsschool waar ik twee jaar brugklas heb gedaan en daar na 2 jaar Motorvoertuigentechniek het tweede jaar heb ik mijn Diploma gehaaldt alleen ik ben vier maanden voor mijn Diploma al bij een baas gaan werken onder het mom van stage.

  Rooms Katholieke Scholengem..., 1977

  Nu heet het de Korenburg maar ik zat nog op de Morseschool, waarom de naam gewijzigt is ???.

  Nu heet het de Korenburg maar ik zat nog op de Morseschool, waarom de naam gewijzigt is ???

  De Korenburg, 1972

  ?