Bekijk het volledige profiel van Erwin Piet en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Erwin Piet heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik vond dit een geweldige scho...

Ik vond dit een geweldige school. Allerlei leuke contacten met Marco de Weger, Erwin Bleeker, René Veenis, Mirjam de Kock, Amber op de Weegh, etc... Ondanks onze lol konden wij toch goed presteren. Soms als een les te saai was gingen wij even naar het strand om een pilsje te nuttigen. Bij wiskunde werd alles opeens meer dan dubbel. De schoolfeesten waren ook altijd erg gezellig. De praktijklessen waren trouwens ook altijd een groot feest.

2003, Erwin Piet

Ik vond de school best wel leu...

Ik vond de school best wel leuk, maar heb niet veel herinneringen over. Wat ik wel heb overgehouden van de geschiedenisles, was dat ik naar voren moest komen om de vragen te beantwoorden en geen enkele vraag wist. Op de reactie van dat ik geen enkele vraag wist, ik antwoordde dat ik ook geen vraag fout had gezegd, kreeg ik een 5.

2003, Erwin Piet

De eerste dag ging ik in de pa...

De eerste dag ging ik in de pauze met Dolf Holtman al naar huis. Wij waren vroeg thuis en dat verhaal hoor ik nu regelmatig van mijn moeder. Juffrouw Spigt kan ik mij nog wel herinneren en ook hoe de school en het schoolplein eruit zag. Maar daar houdt het een beetje mee op.

2003, Erwin Piet
?