Erwin Kreté

Kent 0 personen

DIVORCED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Erwin Kreté en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Erwin Kreté heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn leukste herinnering aan de M.

  Mijn leukste herinnering aan de M.D.S. is het schoolcabaret waar ik enkele jaren deel van uitmaakte. Dit was de cabaretgroep met o.a., Ronald Finkers, Frank Blom en Willy v.d. Wildenberg. Er zijn destijds opnamens gemaakt van enkele optredens. Heeft iemand die opnamens nog? Als het mogelijk is zou ik daar graag een kopie van willen ontvangen (tegen vergoeding).

  Middelbare detailhandel school, 1977

  Voor wie mij niet herinnert; ik was die mafkees die in 1975 op een schoolfeest een act van Drs.

  Voor wie mij niet herinnert; ik was die mafkees die in 1975 op een schoolfeest een act van Drs.P. opvoerde ("trojka hier trojka daar"). De lessen Frans en Engels herinner ik me het meest. Bij Frans slechts twee jongens in de klas; de rest allemaal meiden en de leraar Engels was niet zo dol op losse centen in de klas. Mijn mavojaren associeer ik met de leukste muziekperiode, de glamrock. Ben nu nog steeds liefhebber van The Sweet en Slade. Wat dat betreft ben ik altijd blijven hangen aan de jaren zeventig!

  St. Angelus Mavo, 1972

  ?