Erwin Hekking

Kent 17 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Erwin Hekking en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 12

  Erwin Hekking heeft 12 klassenfoto's en kent 17 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Zat in POMB klas 01-11AP.

  Zat in POMB klas 01-11AP. Docenten waren o.a Arie van der Pijl, Daan Tahitoe, Inge van de Veen, Gert Jan Kat, Iwan IJzer, Belinda Waard. Altijd al heel vroeg weg met de trein van 06.25 uur. Lange dagen, veel leren en daarnaast nog sporten. Het zwemmen met overall en schoenen was me zwaar tegen gevallen. Leerzame en leuke tijd geweest.

  2003, Erwin Hekking

  Uiteraard juffrouw Middelveen en nog vele klasgenootjes uit die tijd! Heb hele leuke herinneringen aan deze kleuterschool.

  Uiteraard juffrouw Middelveen en nog vele klasgenootjes uit die tijd! Heb hele leuke herinneringen aan deze kleuterschool. Mijn eerste vriendje was en nog steeds Frank Hoogland. Later Johan Louwe en anderen. Heb ook nog een klassenfoto van uit die tijd!

  2003, Erwin Hekking

  Tekenles van Goelema, Metaalbewerken van Kempenaar etc.

  Tekenles van Goelema, Metaalbewerken van Kempenaar etc. Klassenavonden met meiden van de Lichtbaak/Vijfsprong in "Smokey Dark", bunker in Fort Dirks Admiraal. Carbid in de sloot gooien bij de bunker op de Linie, brandend water!!

  2003, Erwin Hekking
  ?