Erwin Brouwers

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Erwin Brouwers en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Erwin Brouwers heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Bestuurlijke Informatica; toch minder over computers en meer over economie dan gewenst.

  Bestuurlijke Informatica; toch minder over computers en meer over economie dan gewenst. En dan die die zwaar theoretische wiskunde he, ik bedoel, als we eerst nog moeten bewijzen dat 1+1 2 is, dan haak ik na verloop van tijd toch af :) Toch maar iets practisch gaan doen, en daar uiteindelijk nog gelukkig mee geworden ook.

  Erasmus Universiteit Rotterdam, 1985

  Leuke school, maar dat was natuurlijk ook omdat ik er niet zo veel aan hoefde te doen om verder te komen.

  Leuke school, maar dat was natuurlijk ook omdat ik er niet zo veel aan hoefde te doen om verder te komen. Eén jaar iets te weinig gedaan, dus 5VWO over moeten doen. Dat gaf weer het onverwachte voordeel dat ik een aantal mensen uit de lagere klassen heb leren kennen (wie herinnert zich niet de fameuze "spot-een-vogel" ochtenden met de biologie leraar?) waar ik nog heel lang contact mee heb gehad. Een enkele zie ik nu nog steeds, voor de rest zal ik het moeten hebben van de reunies, waar ik altijd braaf naar toe ga.

  De Ring van Putten, 1978

  Nieuwe school in een nieuwe woonplaats.

  Nieuwe school in een nieuwe woonplaats. Een groot aantal van mijn klasgenootjes uit de zesde klas is meegegaan naar de middelbare school. Misschien dat ik daar wat meer bekenden kan vinden :)

  de Waterlelie / de Watertor, 1972

  ?