erwin brink

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van erwin brink en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  erwin brink heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 1

  Ik herinner me zuster Gijsbertina op de kleuterschool, de kinderen van 'Het Vinkennest' waarvan mij altijd onduidelijk was waarom die daar woonden en met wie we van de zusters nooit mochten spelen.

  Ik herinner me zuster Gijsbertina op de kleuterschool, de kinderen van 'Het Vinkennest' waarvan mij altijd onduidelijk was waarom die daar woonden en met wie we van de zusters nooit mochten spelen. De enorme stoffige zolder vol oude rommel, de soms vieze w.c.'s (ook toen al!) de hoge plafonds en krakende vloeren en ploffende gaskachels, de houten trap in de hal naar boven waarop je enorm klosde, het natuurkunde kabinet inde hal, meneer Roeaa (hoofd) en later meneer Bruineberg, juffrouw Koster (waren er twee van, zussen volgens mij - eentje reed (toen al!) in een zeer blits Opeltje sportwagen. Ik herinner me ook een jonge onderwijzer in de tweede klas die op zijn brommer om het leven kwam op de oude Rijksweg bij Velsen, opgevolgd door meneer Bosma (is er nog een jaar tusenuit geweest voor militaire dienst volgens mij) en meneer Manet

  2004, erwin brink
  ?