Erny Sinke

Kent 0 personen

SINGLE , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Erny Sinke en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Erny Sinke heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik zat bij zuster Carolina en elke dag mochten een paar kinderen kiezen wat ze mochten doen.

  Ik zat bij zuster Carolina en elke dag mochten een paar kinderen kiezen wat ze mochten doen. Bv. in de poppenhoek of bij de kraan of bouwen of met de poppenkast. Ik zat met Ilze aan een tafeltje. verder weet ik het niet zo goed meer.

  't Hofkr van Eden (kleuters..., 1965

  Eerst nog in de noodgebouwen gezeten, maar het tweede jaar in het huidige Jocogebouw.

  Eerst nog in de noodgebouwen gezeten, maar het tweede jaar in het huidige Jocogebouw. Tja, herinneringen, dat zijn er zoveel. Mijn eerste verkering was Wijnand Smit, de schoolfeesten natuurlijk met o.a. BZN in de oude rockformatie en Jos dekker, met wie ik al hel lang getrouwd ben heb ik ook op het joco leren kennen. We hebben nog steeds veel vrienden en vriendinnen uit die tijd. Jo de Jong is nog altijd mijn vriendin, evenals Liesbeth Ramler en nog vele anderen.

  JOCO (Johannes College), 1972

  Sneeuwbalgevechten tussen de nicolaas en de tarcisiusschool in de winter.

  Sneeuwbalgevechten tussen de nicolaas en de tarcisiusschool in de winter. Ik mocht nog eens een jaar de telefoon opnemen als hij begon te rinkelen. In de 4e klas bij meester penning gingen we staken omdat hij in dienst moest. daar heb ik ook nog krantenknipsels van. Monica Muyres was mijn beste vriendin en ik mail haar nog steeds regelmatig !!

  Ooghduyne, 1966

  ?