Bekijk het volledige profiel van Ernest van den Dool en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 8

Ernest van den Dool heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 6

Ik kan me weinig meer over de ...

Ik kan me weinig meer over de schooltijd herinneren, maar wel nog wat namen van vrienden en vriendinnen zoals: Alies en Peter van de Berg, Ludia Dalmayer, Frank van Gelderen, Bes van Messel, etc. PS: de school staat er dubbel in

2004, Ernest van den Dool

Jammergenoeg kan ik me haast n...

Jammergenoeg kan ik me haast niets meer van deze school herinneren. Maar wel, dat er een zwembad in de buurt was, waar ik zwemles kreeg hangend in een band en met een haak in je nek.

2004, Ernest van den Dool

Aan deze school heb ik hele go...

Aan deze school heb ik hele goede herinneringen. Je leerde er enorme veel en op een hele leuke manier, zelfs rekenen en schrijven. De eerste klas op de lagere school was dan ook een speeltuin, want je wist het meeste al. Het eerste rapport was fantastisch. Deze voorsprong had ik dan ook echt hart nodig want in de jaren daarna is steeds langzaam minder geworden. Ook de eerste verliefdheid, Mia of Pia ......? (van Café de Tol). Samen naar huis lopen, maar wél ieder aan een andere kant van de Kleiweg. (**************)

2004, Ernest van den Dool
?