Ernalies Van den Broek - Bouman

Kent 2 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Ernalies Van den Broek - Bouman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Ernalies Van den Broek - Bouman heeft 0 klassenfoto's en kent 2 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb het meeste plezier gehad in het jaar dat ik bij Anja Gelling in de klas zat, samen naar Parijs, dikke pret.

  Ik heb het meeste plezier gehad in het jaar dat ik bij Anja Gelling in de klas zat, samen naar Parijs, dikke pret... Evert Mol die ons een rondleiding gaf door een restauratie-atelier, op kamers met Helga...Dag Zeeland, hallo Amsterdam!!

  Reinwardt Academie facultei..., 1993

  De astrabar, Fanaal, de grote Avond, meneer Jansse (engels, ik hou nog steeds van die man), Petra Jacobusse (nog steeds een goede vriendin), lol trappen in de klas met als grote aanstichter Bart van der Weide, Erik Boogaards, die ene zwoele nacht met Mart

  De astrabar, Fanaal, de grote Avond, meneer Jansse (engels, ik hou nog steeds van die man), Petra Jacobusse (nog steeds een goede vriendin), lol trappen in de klas met als grote aanstichter Bart van der Weide, Erik Boogaards, die ene zwoele nacht met Martijn....., pauze, wiskunde van van der poel, biologie naast Traas, teveel om op t noemen...

  Buys Ballot College, 1987

  Meester van Eenenaam, spelen bij Fleur Nonnekes in de Papegaaistraat, snoep halen in de pauze bij de norse mevrouw van de Nootedop.

  Meester van Eenenaam, spelen bij Fleur Nonnekes in de Papegaaistraat, snoep halen in de pauze bij de norse mevrouw van de Nootedop. Wij hadden een hele kleine klas met 8 meisjes en 3 jongens, heel gezellig. Schoolkamp was geweldig, wat jammer dat het voorbij is. Ik werd vriendinnetjes met Alie van den Heuvel en was stiekum verliefd op Bart, die in de 5e zat...Tja..the golden years en het werd alleen maar beter..

  Prinses Christinaschool, 1983

  ?