erna veltman

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van erna veltman en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  erna veltman heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb de eerste drie jaar meegemaakt.

  Ik heb de eerste drie jaar meegemaakt. De Grote School Avonden waren erg leuk, zo ook het kamp naar Bentheim en Uelsen (met de fiets). Het merendeel van de klas bestond uit Ommenaren, zoals o.a. Simone, Charissa, Gerjon en Arina.

  Jan van Arkel, 1979

  Ik heb één jaartje op deze school gezeten.

  Ik heb één jaartje op deze school gezeten. Het oude schoolhoofd nog meegemaakt. Wat een conservatieve en strenge man (school)! We moesten bijv. verplicht naar de troonrede kijken.Jongens en meisjes hadden apart pauze: jongens op het grasveld, meisjes op het schoolplein. Echt een leuke tijd heb ik er niet gehad. Meester Samson (zo heette die toch?) was wel erg aardig. Gymen was het leukst, met name softballen op het grote grasveld.

  Chr, 1978

  Leuke, kleine school.

  Leuke, kleine school. Vreemde leraren, zoals de tekenleraar. Hij rookte zelfs tijdens de les een cigaret op de gang. En dan Henk Klabbers van drama! Tussen al die vrouwen vond hij helemaal niet erg.. Namen van leerlingen die ik zo weet: Wies, Hetty Omvlee, Peggy, Roely Stap (zie ik nog steeds), Kees, Albert. Wat ben ik alweer veel namen vergeten.. De leukste kampweek was bij Westerbork in de buurt. We sliepen toen in tenten. Het was heel mooi weer. Erg gezellig!

  Hannie Schaft Akademie, 1984

  ?