Bekijk het volledige profiel van Erna Straver en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Erna Straver heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Deed de 5-jarige opleiding, ma...

Deed de 5-jarige opleiding, maar kwam door mijn vooropleiding gelijk in het 4e jaar terecht. Alleen boekhouden was een probleem, maar daarvoor kreeg ik bijles van pater Gilden.Op zijn advies ben ik gaan werken op de afdeling personeelszaken van Vroom & Dreesmann. Na werk dus 3 avonden in de week naar school en huiswerk, wel druk, maar het was ook wel heel leuk. Soms gingen we na school op de Haarlemmerstraat weleens even snacken.

2010, Erna Straver

In de 4e klas hadden we juffro...

In de 4e klas hadden we juffrouw Hockx en zij had af en toe 'n soort toeval. We moesten haar dan een glaasje water geven. Juffrouw Goddijn was van de 5e klas en in de 6e klas hadden we meester Kraaijevanger.Hij woonde in de Pieter Bothstraat en ik kwam weleens bij hem thuis met nog wat klasgenoten. Later is hij verhuisd naar Voorhout en daar zouden we ook nog naar toe gaan. Inmiddels waren we van school af en hij is helaas kort daarna overleden. Voor mij was hij een soort vaderfiguur, 'n lieve man, want mijn vader was in november 1963 plotseling overleden.Hij heeft mij goed opgevangen. Mijn beste vriendin in die tijd was Gerda van der Hulst en wij gingen altijd samen naar school.

2010, Erna Straver

Herinner me dat ik bij Zuster ...

Herinner me dat ik bij Zuster Celine zat, een non.

2010, Erna Straver
?