Erna Steenhuis-Drent

Kent 0 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Erna Steenhuis-Drent en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

  Erna Steenhuis-Drent heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Heb maar 2 jaren op het internaat gezeten.

  Heb maar 2 jaren op het internaat gezeten. De eerste klas bij juffrouw Buis, en de 2e klas bij juf Schildkamp. Daarna verhuist naar Alkmaar. Herriner mij de film's op zaterdagavond, als je niet opgehaald werd!.....De zalen waren groot en ik herriner me zuster Leny. Op kamp naar Overberg, slapen in de treinwagons!

  2003, Erna Steenhuis-Drent

  Ik heb op deze school gezeten, toen hij nog aan de van de Veldelaan zat! Wij waren de laatste klas op deze school en daarna is hij verhuist.

  Ik heb op deze school gezeten, toen hij nog aan de van de Veldelaan zat! Wij waren de laatste klas op deze school en daarna is hij verhuist. Erg leuke tijd gehad. Ik kwam in de derde klas op deze school. herriner mij nog Benno Zuidinga, Douwe Wijbenga, Karin Wijker, Ellen Mulder, Joke Hartenberg, Johan Kelders, Henk Diepsmeer...enz Op werkweek naar Texel, en meneer Dam in Klas 5.

  2003, Erna Steenhuis-Drent

  Heb een leuke tijd gehad op deze school.

  Heb een leuke tijd gehad op deze school. Zat in de klas met mirjam dirkmaat, Katja Elzinga en later met Gerda Groen, annelies dekker en natuurlijk nog veel meer. ook ik weet nog dat er een lerares getrouwd is, Marijke, ze gaf engels. Mijn favoriete leraar was meneer Seeman Op werkweek, op de fiets naar Texel, met heeel veeel wind, en tenten die niet bleven staan!

  2003, Erna Steenhuis-Drent
  ?