Bekijk het volledige profiel van Erna Roosdorp en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Mijn klassenfoto's 26

Erna Roosdorp heeft 26 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Zal het schooljaar 1980-1981 (...

Zal het schooljaar 1980-1981 (het exacte jaar komt nog). Weet wel dat één van de leerlingen voor mij een bekende was (hadden elkaar daarvoor drie keer ontmoet op ponykamp "de bellen" in de Wieringerwerf (daar was hij samen met zijn broer (zat toen volgens mij bij de marine)) Woonde toen in Muiderberg de directice was toen Mevr Hellman. Locatie was toen in de Ruijsdaelstraat!! Tegenwoordig woonachtig in Amsterdam

2010, Erna Roosdorp

Hele leuke school 1e klas juff...

Hele leuke school 1e klas juffrouw van. Veen 2e juffrouw de Bruijn 3e juffrouw de Bruijn? 4e 5e en 6e klas Jaap Zeeman hele leuke jaren, koninginnedag zaklopen enzo... op Brink met de hele school. Een echte dorpsschool. Oud gebouw in de winter wel eens ijsvrij dan waren de leidingen van de verwarming bevroren. Er waren toen 5 klassen. Oh ja naar Oisterwijk met kamp met de 6e klas. Alweer 30 jaar geleden. Eerst naar de Godelinde gegaan, daarna Willem de Zwijger en toen naar de Minister Park, deze school had net zo goed in Muiderberg kunnen staan. Eind 1986 uit Muiderberg weggegaan denk er nog vaak aan terug kom ook af en toe nog.

2004, Erna Roosdorp
?