Erna Oostra

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Erna Oostra en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Erna Oostra heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Schoolreisje en musical in klas 6.

  Schoolreisje en musical in klas 6.

  Het Zuiderkruis, 1975

  Ik vond deze school heel gezellig.

  Ik vond deze school heel gezellig. Ik kwam van een heel strenge school af waar je u en meneer en mevrouw moest zeggen. En ineens mocht je alle leraren bij de voornaam noemen. Ik heb een gezellige tijd gehad met Christine Lucassen en Petra Leering. Het gehakketak met Ton Langlaar over voetbal (schellingwoude/KVV) Ik vond namelijk dat bij Schellingwoude een stel schoppers waren.

  MEAO Zaanstreek Waterland, 1981

  De schoolavonden vond ik toch wel heel erg gezellig.

  De schoolavonden vond ik toch wel heel erg gezellig. Ik voelde me ook heel wat toen ik (na de 1e klas) langer dan 10.00 uur mocht blijven, want toen ik in de 1e klas zat werd er verteld dat het dan nog veel gezelliger werd. Tja een gezellige tijd. Heeee Johan, ik las net jouw stukje. Ja, dat was gezellig met zijn allen. Heel veel groetjes allemaal. Het "schrift" met alle bla bla verhaaltjes heb ik een paar jaar geleden nog eens gelezen. Dat was in het bezit van Carla Winter. Tjonge jonge wat een heerlijk gewauwel. Samen met Anita Alberts, Joke Schuitema en andere Carla en nog een paar meiden, konden we toch heel wat af ouwenelen in dat schrift. Geweldig hoor. Mijn favoriete leraar was natuurlijk meester Dijkstra, de gymleraar. Hij wist de meiden toch heel goed te motiveren om niet elke gymles week ongesteld te zijn. Het was een gezellige tijd. de favoriete uitroep van meneer van Lente: Ben jij zestig!!! Blijft mij bij.

  Christelijke MAVO, 1977

  ?