Erna Geerts

Kent 42 personen

Getrouwd , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Erna Geerts en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 14

  Erna Geerts heeft 14 klassenfoto's en kent 42 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Heel lang geleden!Ik kwam bij jufr.

  Heel lang geleden!Ik kwam bij jufr. te Hasseloo in de klas, heel aardige juf. Heb er nog heel lang contact mee gehad,tot voor een paar jaar; (ze is dacht ik in 2004 overleden) ook toen we later met m'n ouders naar Enschede verhuisden(op de lagere school).Herinner me nog de plak,vlechtwerkjes(heb er nog wat van bewaard;gymlessen;het spelen op de speelplaats,bij toerbeurt mocht je met de karren spelen(daar was altijd de meeste interesse voor).Verder heb ik weinig herinneringen aan de kleuterschool of leerlingen.Heb nog een klassefoto,die is gemaakt in de gymzaal(1959).L.l die ik hier zie:Gerrit Schinkel,Els de Vries,Guusta Brinkers,Harry Wensink?,Evelien Verbiest?,Evelien Bunschoten,Annette Neurink?De school was t.o. het hertenkamp.klassefoto komt z.s.m.

  2005, Erna Geerts

  de eerste twee klassen bij jufr.

  de eerste twee klassen bij jufr. Grevenstuk gezeten.(we zagen elkaar twee keer p.j.de 3e kl. bij meester Kolthof zijn we verhuisd naar Enschede(nov.61) omdat mijn vader er al jaren werkte.Namen:Guusta Brinkers, Gerrit Schinkel.(woonde t.o. mij aan de Spoorstraat)Guusta woonde aan de Schoolstraat,heb er ook wel eens gespeeld.We moesten nogal eens schoolblijven omdat we weer eens gelachen hadden;we zaten naast elkaar. Jufr. Grevenstuk noemde ons de "giecheltjes, Rudi Westra, eens op een kinderfeestje geweest met goochelaar,woonde aan de Diepenheimseweg, evenals Evelien Bunschoten,Els de Vries,woonde a.d. Grotestraat t.o. Doeschate,ze moest een tijdje naar een vakantiecolonie in een zomervakantie,misschien wel na de geelzucht die ze had.Andere herinneringen aan deze periode: bokspringen op het schoolplein,schoolfoto op het putdeksel voor het hek.Verder weinig herinneringen.Wie heeft nog meer herinneringen? Jufr.Grevenstuk is in januari 2018 op 103 jarige leeftijd overleden.Hebben altijd contact gehouden,zagen elkaar 2X p.j.Ben op haar crematie geweest.

  2005, Erna Geerts

  locatie Borneostraat.

  locatie Borneostraat

  2004, Erna Geerts
  ?