Bekijk het volledige profiel van Erna Claes en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Erna Claes heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Begonnen bij juf To v/d Varst,...

Begonnen bij juf To v/d Varst, wat ik me goed herinner is dat ze tufte en ik kreeg regelmatig de klep van het schoolbankje tegen mijn hoofd (kletste teveel bij wisseling van de lessen) 2e jaar even juf Nouwen (erg streng) ging gelukkig met pensioen en kregen meester Vorage,in dat jaar ging hij trouwen. In 3e en 4e jaar meester Gielissen gehad erg leuke herinneringen aan. Daarna in de 5e meester Paar, dat was de meester van de meesters, erg leuke herinneringen aan ook sexuele voorlichting gehad, de andere groep 5 niet ha ha ha. Hub las heel levendig voor uit Beekman en Beekman van Toon Kortooms, geweldig. Hub ook nog in de 6e gehad halverwege de 6e werd het een combinatie klas en ging ik naar Hub v/d/ Bosch het werd een hele grote klas ik geloof wel 40 leerlingen. Ik kwam wel bij mijn beste vriendin Carla in de klas en dat was dikke lol. Herinner me ook nog dat de klas vaak blauw stond van de rook. Enkele namen, Leon Seerden, William van Wanrooiy, Luc Draper, Vivian Tillemans, hellen en jeannie Moonen, Roy Joosten janou Jacobs etc. De afsluiting van de Hyronimusschool was echt top, schoolverlatersdagen bij de Boshoek, heb er nog leuke foto's en een super 8 filmpje van. Gezellige leuke buurtschool Pater Bronckhorst was kon goed vertellen en elke vrijdag een dubbeltje meenemen voor het missiebusje, sparen voor Pater Cel Coenen die bij de papoea's woonde. Leuke tijd gehad. Ik zie af en toe meester Paar met Carnaval dan halen we leuke herinneringen op uit die tijd we zijn nu Collega's.

2004, Erna Claes

Ik ben begonnen als vaste verv...

Ik ben begonnen als vaste vervangster in 1998, later groep 1-2 gehad en nu werk ik 2 dagen in groep 3/4 samen met Erna Bouten en doe ik een dag in de week ICT samen met Frans Knapen.

2004, Erna Claes
?