Bekijk het volledige profiel van Erina van de Graaf en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 22

Erina van de Graaf heeft 22 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

Ik zag Anne Maes staan en geli...

Ik zag Anne Maes staan en gelijk een mailtje gestuurd. Ik sta aangemeld bij Santa Maria Goretti, dus ook maar hier. Het was een onwijs leuke tijd. Veel gelachen met Anne Maes. Lekker uitgaan en veel uitslapen. Hoop snel wat van je te horen! Ook met Sandra Lampe heel veel gelachen, stappen en uitslapen. Zie haar nog steeds. Met Els Nelis met de tandem van de zaak (Grottendieck) een leuke fietstocht maken van school uit. 's Avonds niet meer kunnen zitten van de zadelpijn. Favoriete leraar was toch wel Nijkamp. In polonaise en deksels voor de muziek over het schoolplein. Binnenkort zal ik foto's op de site zetten. Ben zeer benieuwd hoe het iedereen is verlopen.

2005, Erina van de Graaf

Tja eigenlijk ken ik alleen ju...

Tja eigenlijk ken ik alleen juf Breumelhof nog. Een ontzettend lieve juf. Heeft mij zelfs een keer met haar Daffie naar huis gebracht.

2003, Erina van de Graaf

Grootste gein met Anne Maes (j...

Grootste gein met Anne Maes (je zou nog bellen voor een afspraak. zou onwijs leuk zijn), Sandra Lampe (die ik nog steeds zie), Els Nelis (tijd elkaar niet meer gezien, zou wel leuk zijn als we eens zouden afspreken). Veel spijbelen met Anne, later met Sandra. Gesnapt door Pupping. Heb toch mijn diploma gehaald (al dacht de directrice mw. Simonsma dat niet, ik ging de verkeerde kant op). Nou dat is echt niet gebeurd.

2003, Erina van de Graaf
?