Erika Thijsse

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Erika Thijsse en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Erika Thijsse heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Veel plezier met Anne en Gerard ( "Huug ") ,Wies, Ineke, Anja, Henny, en alle anderen, dollen met Lionel Richie, zwembad schoonmaken, het intern wonen ontvluchten en daardoor gezellig met Frank in 1 huis wonen, de eerste bevallingen meemaken en veel leren

  Veel plezier met Anne en Gerard ( "Huug ") ,Wies, Ineke, Anja, Henny, en alle anderen, dollen met Lionel Richie, zwembad schoonmaken, het intern wonen ontvluchten en daardoor gezellig met Frank in 1 huis wonen, de eerste bevallingen meemaken en veel leren. Inmiddels ben ik na getrouwd te zijn en 2 zonen te hebben gekregen ( '97 en '98 ) weer gescheiden. Ook werk ik na precies 10 volle jaren niet meer in de 1e lijn maar klinisch als 2e-lijner en dat bevalt me nog beter.En ja, nog steeds in Den Haag.

  2004, Erika Thijsse

  schoolreisje 6e klas, lopend over het strand van Kijkduin naar Duinrel, musical 6e klas, spelen op het schoolplein, beste vriendinnetje Lucienne Marchee.

  schoolreisje 6e klas, lopend over het strand van Kijkduin naar Duinrel, musical 6e klas, spelen op het schoolplein, beste vriendinnetje Lucienne Marchee.

  2003, Erika Thijsse

  soos onder meisjesgymzaal, schoolkrant met Marijke de Groot, musicals,werkweken, lummelen onder Dalton.

  soos onder meisjesgymzaal, schoolkrant met Marijke de Groot, musicals,werkweken, lummelen onder Dalton

  2003, Erika Thijsse
  ?