Erika Kooij

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Erika Kooij en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Erika Kooij heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Een erg leuke en ook wel lange tijd op school doorgebracht met veel vrienden en vriendinnen.

  Een erg leuke en ook wel lange tijd op school doorgebracht met veel vrienden en vriendinnen. In de brugklas aan de rode Kruislaan samen met Yvonne Buter achter in de kast gekropen bij geschiedenis van Berveling, hij heeft de hele les er niets over gezegd. De jaren daarna naar het hoofdgebouw aan de Rotterdamseweg, met de ontzettende gezellige kantine waar de koek en snoep van meneer Roerdinkholder altijd erg in trek was tijdens de pauzes. Veel leuke lessen gehad, onder andere bij Schimmer, Rottier, Pons (nederlands), Wagelaar, Rook. We hebben ook erg veel geweldige feesten gehad voor Universia, waarbij de aula tot een fantastische ruimte ongetoverd werd.

  Groen van Prinstererlyceum, 1971

  We hebben ongeveer drie jaar les gehad van meester Gans, die met de bordenwisser door de klas gooide.

  We hebben ongeveer drie jaar les gehad van meester Gans, die met de bordenwisser door de klas gooide. Daarna kregen we meester Manuputty (silliputty) waar het wel heel erg leuk bij was. Ook nog les gehad van meester Hak(kerdekak), maar daar akn ik me niet meer zo heel veel van herinneren. In de 2e klas is juffrouw Butselaar getrouwd en de helft van de klas mocht daar naartoe (ver weg met de bus), maar helaas zat ik in de andere helft van de combinatieklas en ben dus niet bij dit geweldige feest geweest. Natuurlijk hadden we in de 1e klas les van juffrouw Dalebout, maar daar heb ik geen leuke herinneringen aan. Het poppecapeje wat we moesten leren breien met de pompoentjes staat nog in mij geheugen gegrift. Als je nog meer weet te herinneren laat je het me maar weten.

  Dr. Abraham Kuyperschool, 1965

  ?