Erik Wit

Kent 0 personen

MARRIED , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Erik Wit en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

  Erik Wit heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 5

  zie Herman Jordan Lyceum te Zeist.

  zie Herman Jordan Lyceum te Zeist

  2004, Erik Wit

  In 64 nog in Berkenhoven (gemeente de Bilt) begonnen.

  In 64 nog in Berkenhoven (gemeente de Bilt) begonnen. ik zal verder nog een aantal mij te binnen schietende onderwerpen noemen: het verregende schoolkamp Laag Soeren, het houten chalet van Jordan, tekenen onder de hanekam bij Frenkel, het gestolen geldbiljet waardoor we niet de lokalen uit mochten, de Avro opnamen met Louis van Dijk in de Staula, de verhuizing naar het toen nieuwe gebouw op het terrein achter Berkenhoven. de schoolkampen in Velp en 2x Hattem, waar ik 2x in de TD zat en in het eerste Hattem-kamp penningmeester was, mijn, al dan niet stille, schoolliefdes. Het toneelstuk Andorra, de danslessen, waarbij ik assisteerde, de tompoezen die we onder schooltijd haalden en dan wel eens aan de muur bleven plakken, .. later meer.

  2004, Erik Wit

  afd Electro, leerkrachten Wulp, F Spelbos ( in 2004 weer gesproken) mevr Rosier, Naber, en vele andere.

  afd Electro, leerkrachten Wulp, F Spelbos ( in 2004 weer gesproken) mevr Rosier, Naber, en vele andere. in de klas o.a. met Henk Vernig, Arthur Lagerweij, Jan Drent, Rob Koek, Rowaan, Schoevaars, e.a. 71/72 stage gelopen bij Blijenberg (=nolte=stork) Elma de bilt en Puem

  2004, Erik Wit
  ?