Erik Verhoeven

Kent 8 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Erik Verhoeven en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 6

  Erik Verhoeven heeft 6 klassenfoto's en kent 8 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  hoek galileïplantsoen/joh.

  hoek galileïplantsoen/joh. kepplerstraat. Geen montessori maar een zgn. fröbelschool. Heel wat afgefröbeld met vlechtmatjes e.d. spelen in de zandbak, kleuterleidster witkop; jong/oud, aardig/streng, wit/zwart haar? ik heb fotos nodig om 't allemaal scherper te krijgen. klasgenoot die me 't meest is bij gebleven: peter de zoon van wim bijmoer, de eerste annie schmidt-illustrator. met peter deed ik wedstrijdjes wie 't verst van het talud van het plantsoen durfde te rollen. ik won natuurlijk door in het water te rollen, zonder zwemdiploma. gered door voorbijgangster.

  2004, Erik Verhoeven

  leraren: doornink biologie(definitie parasiet/nooit proefwerken), nederlands spoelstra (bijbelkennis) & later juffr.

  leraren: doornink biologie(definitie parasiet/nooit proefwerken), nederlands spoelstra (bijbelkennis) & later juffr. lubbers (couperus), van huystee (aardrijkskunde, ik wacht met de aanvang van de les, totdat je de 4 paukenslagen van het vioolconcert van beethoven kunt horen), juffr.veen (frans met de theezakjes) bevriend met van wijk (tekenen zonder dwang), van diggelen (gymnastiek, wat doet je vader?), portielje (verstoppen achter de kast), overbeeke (engels, waarom mag ik niet naast een meisje zitten?), strenge wiskundelerares mevr. faber (diepe minachting voor alpha's), custers (scheikunde, prima leraar met veel roddels over collega's), van leeuwen (grieks en relaxed), huisman (latijn met de traditionele ochtendkrant), juffr. ellens (latijn), salm (natuurkunde, viel gelukkig uit bij eindexamen), duits diversen na het abrupte vertrek van vd broek.

  2004, Erik Verhoeven

  klas 1 t/m 3 bij juffr.

  klas 1 t/m 3 bij juffr. klinkert bij wie ik af en toe op de solex achter op mocht. in 4e klas oude mevrouw drees, die nog lijfstraffen toepaste maar zelf ziek werd. daarna hebben we een dozijn invallers weggepest. weer op het rechte pad gezet door degelijke tamelijk oude hr. lammers in 5 en 6. daarna met z'n zevenen (!) naar het barlaeus gymnasium. (met wim, richard, bernt, rob inez en marga). samen met wobke en frank heb ik vrijwel alle namen bij de gezichten op de klassenfotos kunnen zetten. bij voldoende belangstelling hopen we een reünie van de 6e klas te kunnen organiseren.

  2003, Erik Verhoeven
  ?