Erik van Dijk

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Erik van Dijk en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Erik van Dijk heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Veel lol, veel bezoeken aan Mombassa in de tussenuurtjes.

  Veel lol, veel bezoeken aan Mombassa in de tussenuurtjes... ach tussenuur. Dat was het voor vandaag wel weer met school. We drinken er nog eentje. En verders een leuke groep.

  Antonie van Hoboken, 1994

  Met veel plezier terugkijkend op deze school: 1,2,3 hillevliet bij Chris.

  Met veel plezier terugkijkend op deze school: 1,2,3 hillevliet bij Chris. De feesten van erasmiaans en het lycium geregeld door stefan. Pepermunten, wortels en tafels gooien bij Bronstring (ofzo). Anita altijd met haar zeer wijde truinen. De vele hallucinerende middelen die voor tijdens en na school genuttigd werden (zeer fout natuurlijk maar heeft velel leuke momenten opgeleverd en minder hersens) En niet te vergeten een fantastisch sluitingsfeest: Wat doet Tim nou op dat andere eiland. Kijk hij staat te zwaaien. Pas na een half uur er achter komen dat de boot was gezonken van Tim. De mensen die mij het meest zijn bijgebleven: Tim, Sickman Dries, Mug Hans Martin, Mustafa, Chris, de Twins, Judith en Suuz, Stef en Monique, Edwin/ Sander/ Frank en Marco, Nicky, Alan en Robert, Vergilio en last but not least the deutsche herlichkeit: Claudia.

  Sint Montfort College, 1988

  ?