Erik van der Ploeg

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Erik van der Ploeg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Erik van der Ploeg heeft 8 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Zomaar een aantal herinneringen in wellicht a-chronologische volgorde, de juf in klas 1 die in mijn herinneringen van die fantastische tekeningen (zoals een mooie, en toch wel enigzins angstaanjagende vogel) op het schoolbord kon maken, was dat juf Nap? o

  Zomaar een aantal herinneringen in wellicht a-chronologische volgorde, de juf in klas 1 die in mijn herinneringen van die fantastische tekeningen (zoals een mooie, en toch wel enigzins angstaanjagende vogel) op het schoolbord kon maken, was dat juf Nap? of zit ik er dan ver naast.. De groene mannetjes, één van de allereerste optredens in het openbaar, later (waarsch. in de 6e) nog gevolgd door een toneelstukje met een rol als leraar, althans dat meen ik mij te herinneren, volgens mij was Paula Gorthuis daar ook bij betrokken. (ik zal de foto's eens nakijken die ik hier nog van heb) Feestdagen, spanning alom wanneer "de Klaas" weer eens in aantocht was, en teleurstelling/walging wanneer een haastig van de grond geraapt stuk strooigoed in werkelijkheid een stuk gekleurd schoolbordkrijt bleek (te laat) te zijn... Zingen onder aan de kerstboom in de centrale hal, spelen achter de school in en op de wit/blauwe fietsenstalling. Een feestje in de 6e? klas met muziek, ,muziek van waterschapsheuvel, op de knietjes als een konijn over het gras, de verdere strekking ben ik (al dan iet bewust) kwijt. Niggebrugge die altijd zo meedacht als ik weer eens eerder van school wegwilde, of later wilde komen om mijn vader van Schiphol te halen van weer een verre lange reis. Vriendschap met Paul, Richard en Poldy, die overigens per week konden wisselen. En natuurlijk ook de eerste onschuldige amoureuze gevoelens, die destijds helaas vaak eenzijdig bleken te zijn. Sindsdien heb ik (m.u.v. Poldy, Paul, Richard, en Anita vd Meer) eigenlijk niemand meer gezien. Al met al een hele mooie tijd, ik zal eens op zoek gaan naar een paar leuke foto's.

  Oppenheimschool (openbaar b..., 1972

  ?