Erik Smit

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Erik Smit en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 4

  Erik Smit heeft 4 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Ik heb hier maar 1 jaartje gezeten in de 4e klas en mijn Mavo diploma behaald.

  Ik heb hier maar 1 jaartje gezeten in de 4e klas en mijn Mavo diploma behaald. Ik weet dat ik de school in eerste instantie nogal ouderwets vond, later ging het beter en ben ik zelfs een schoolkrant begonnen. We zijn met deze klas nog in Luxemburg geweest. Ik moet daar nog ergens foto's van hebben, zal ze eens zoeken en publiceren. Zaten ook verschillende leuke meiden in deze klas. oa Elske v Asten, Marja de Ruijter en nog een aantal waarvan ik op dit moment de naam niet meer weet. Maar omdat ik van buitenaf kwam en maar 1 jaartje op deze school zat, had ik bij de meiden weinig kans.

  2007, Erik Smit

  Ik heb mijn basisschool periode op de Pierson en op de Savornin Lohman doorgebracht, maar weet niet meer precies in welke klas ik ben veranderd van school.

  Ik heb mijn basisschool periode op de Pierson en op de Savornin Lohman doorgebracht, maar weet niet meer precies in welke klas ik ben veranderd van school. Ik kan me nog goed Dhr. Kruithoed herinneren met wie ik altijd "stenen" ging zoeken aan de Maas. Ook Dhr de Wolf, die fantastische verhalen kon vertellen over "sprong in het heelal" en Bartels "Goeiendag".

  2007, Erik Smit

  Ik heb eerst op de kleuterschool gezeten bij juffrouw Dikkeboom.

  Ik heb eerst op de kleuterschool gezeten bij juffrouw Dikkeboom. Later op de basisschool, maar heb ook nog op de Savornin Lohmanschool gezeten en weet eigenlijk niet meer in welk jaar ik van school ben veranderd.

  2007, Erik Smit
  ?