Erik Linthorst

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Erik Linthorst en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 2

  Erik Linthorst heeft 2 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Hey hey, heb maar 4 maanden hier op school gezeten, maar het was een hele leuke tijd, zat in de feestcommissie, wat errug gezellig was! Ben benieuwd hoe het met iedereen gaat, mijn zusje zit nog bij jullie op school, groeten aan iedereen!.

  Hey hey, heb maar 4 maanden hier op school gezeten, maar het was een hele leuke tijd, zat in de feestcommissie, wat errug gezellig was! Ben benieuwd hoe het met iedereen gaat, mijn zusje zit nog bij jullie op school, groeten aan iedereen!

  2003, Erik Linthorst

  Hey iedereen, leuke tijd gehad op de Johan Frisoschool, ik weet nog dat ik met schoolvoetbal nooit zo goed was, als keeper een eigen doelpunt maken, en feestje bij robert luitjes met een hoofdwond en in een sloot springen.

  Hey iedereen, leuke tijd gehad op de Johan Frisoschool, ik weet nog dat ik met schoolvoetbal nooit zo goed was, als keeper een eigen doelpunt maken, en feestje bij robert luitjes met een hoofdwond en in een sloot springen. bekende namen nog meer natuurlijk andy borghoff, sven buwalda, walter kamp, nerena ruinemans, johan steenbeek, mayra slootweg, ben wel benieuwd wat er nu van veel geworden is.

  2003, Erik Linthorst

  Haha, leuke tijd gehad op de rsg, traangastabletten op de wc (koen walpoot), en dan lekker huilen, lekker roken op de bankjes, en natuurlijk leraartjes pesten.

  Haha, leuke tijd gehad op de rsg, traangastabletten op de wc (koen walpoot), en dan lekker huilen, lekker roken op de bankjes, en natuurlijk leraartjes pesten. Met Harmanni was altijd lachen, trouwens een hele lieve vrouw.

  2003, Erik Linthorst
  ?