Erik van Kuler

Kent 0 personen

Getrouwd , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Erik van Kuler en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Erik van Kuler heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Op het VWO gezeten t/m 1974, maar uiteindelijk 5 HAVO afgerond(eindelijk toch een diploma!) Fantastische tijd gehad (terugkijkend natuurlijk.

  Op het VWO gezeten t/m 1974, maar uiteindelijk 5 HAVO afgerond(eindelijk toch een diploma!) Fantastische tijd gehad (terugkijkend natuurlijk....) Heel veel vrienden, zoals Tos Aalberts, Herman Loenen, Eddy Heuzeveldt, Paul Smeele, Henri vd Kamp, Jan Moggre, Piet Veenema, de zusjes Voorma en nog vele anderen. Op de laatste reunieen nog veel bekenden gezien, oa Yvonne vd Haar en zie nog steeds veel mensen van school. Favoriete leraren had ik niet echt (haat/liefde misschien) Meest opvallende was de heer vd Pol van Frans, geniaal en boeiend. De "werk"week in Parijs met de VWO in 1973 herinner ik me nog wel. Heel veel feest en bijzonder weinig werk.

  Comenius College, 1968

  in de tonmalige tweede klas t/m de derde heb ik in brabant op school gezeten.

  in de tonmalige tweede klas t/m de derde heb ik in brabant op school gezeten. Vanaf de vierde kwam ik weer terug. Mijn naam was toen Erik Knol. Door de familienaamswijziging in de zomer van 1968 werd mijn naam Erik van Kuler. Nu nog contacten met Laura Voorma en Rob van den Hoek !! Toen ook met Martin Westerbeek en Rob de Lepper. Heel leuke tijd, heel veel plezier gehad. Oa les gehad van de heren vd Meent en Muiser.

  Dr. Visserschool (School me..., 1960

  ?