Erik Goedhart

Kent 0 personen

LIVING_TOGETHER , 1 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Erik Goedhart en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Erik Goedhart heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Lang geleden, maar toch veel goeie herinneringen.

  Lang geleden, maar toch veel goeie herinneringen. Heel goede en lieve kleuterjuffen. Leuke klasgenootjes.

  Hummeloord Kleuterschool, 1979

  veel goeie herinneringen: Favoriete leraar: de markante docent Fred Greebe met zijn grote vertel-, toneel- en voorleestalent; de vossenjacht-spellen; uitkomen voor het schoolteam in de schaakkampioenschappen voor scholen uit de regio; bij warm zomerweer o

  veel goeie herinneringen: Favoriete leraar: de markante docent Fred Greebe met zijn grote vertel-, toneel- en voorleestalent; de vossenjacht-spellen; uitkomen voor het schoolteam in de schaakkampioenschappen voor scholen uit de regio; bij warm zomerweer op het plein collectief nat gespoten worden door de brandslang; eerste kennismaking met computers; 6e klas kamp (met superlange fietsreis ernaartoe); te weinig meisjes in verhouding tot jongens in mijn klas; knikkeren op schoolplein; veel lol en tijd doorgebracht met o.a. Philip Sickler, Arno Poelstra en Marcella Over.

  Jan Hekmanschool, 1980

  2 geweldige lustrumvieringen ('86: hele school naar Antwerpen! deelname aan Olympiade in '92 als De Tegenpartij; onze captain was (de normaliter wat strenge) docent geschiedenis mw Willemse, die tot grote hilariteit verkleed was als een ordinaire nachtclu

  2 geweldige lustrumvieringen ('86: hele school naar Antwerpen! deelname aan Olympiade in '92 als De Tegenpartij; onze captain was (de normaliter wat strenge) docent geschiedenis mw Willemse, die tot grote hilariteit verkleed was als een ordinaire nachtclubzangeres of escort girl); de jaarlijkse culturele avonden zoals salon d'hiver; in '90 met de hele klas dineren bij onze docente Frans, mw Sturkenboom, thuis en daarna met z'n allen naar een afschuwelijk Frans toneelstuk (maar dat maakte niet uit; Sturkenboom kon vanaf dat moment voor ons niet meer stuk); de lessen Duits bij Nico van Dalen; nieuwe wiskundeleraar Jan van Viegen die in zijn eerste jaar (1990) in 4 Atheneum een zero-tolerance tactiek hanteerde met heftige straffen, maar daarna uitgroeide tot een zeer populaire docent. En natuurlijk het examenjaar waarin een heel gebroederlijke sfeer onder alle 6e klassers heerste, met als hoogtepunt het halen van mijn gymnasiumdiploma.

  Casimir lyceum, 1986

  ?