Bekijk het volledige profiel van Erik Dijkstra en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 3

Erik Dijkstra heeft 3 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 2

Ik woon(de) vlak naast de scho...

Ik woon(de) vlak naast de school en lui als ik was wachtte ik lekker tot de bel ging. Nam een sprint en stond achteraan in de rij!

2004, Erik Dijkstra

Ik was in de gelukkige omstand...

Ik was in de gelukkige omstandigheid om te beginnen in de eerste lichting van de opleiding Transport en Logistiek in T1 in 1993 Overigens eindigde mijn loopbaan daar in de tweede lichting. Man wat hebben we daar gelachen. De introductie week in de Ardennen. Ik weet niet of het aan ons lag maar het was wel gelijk de laatste keer. Samen met, Jarno Pelt, Frank "Pino" (o wat werd hij dan kwaad) van der Berg, Michel Leeuwenburg, Addie "Butthead" Streefkerk, Jan-Peter "Beavis" van Leeuwen, Klaas Renes, Cindy Vreugdenhil, Bas Heijnen, Jack de Beer en nog vele anderen. Zeer gezellig gehad de eerste 2 jaar met deze mensen. De rest van de jaren gelachen met mensen als John "Odie" Slobbe, Marsha Assenberg, Mandy Blok, Lukas Mooyman, Berry van Zijp, Rob van der Heiden, Wouter van den Berg, Sandor Molmans en nog velen meer. En de leraren natuurlijk: Ris, Schepers, Jacobs, van Putten, Trimbos (wat praatte die man traag zeg), Zwaving, Toledo (hier had ik op mijn eerste schooldag al gelijk ruzie mee, hij vond de dat ik buiten de 2e bel binnenkwam), Toet en nog veel meer.

2004, Erik Dijkstra
?