Erik deVries

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Erik deVries en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Erik deVries heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik heb gewerkt op het Knussehuis van 1972 tot 1977.

  Ik heb gewerkt op het Knussehuis van 1972 tot 1977. In die tijd ongeveer 45 collega's gehad. Jan Konst was het ( dorps)hoofd en lenie Flintrop gaf leiding aan 3 woongroepen. Namen van collega's die ik mij herinner zijnzijn Louis de leeuw, Theo??, Dini Muskens, Veronie van Gerwen, Frans van den Hombergh Van 1977 tot 1996 op de Arbeidstherapie/activiteitencentrum gewerkt. Namen die voorbij komen zijn Jur barf, Marianne Oosterveld, Marianne Hoenderboom, Nicole Loot, Bertus van Dam, Kees en Paul??( broers) Ben Klomp, Han van Roozedaal, Riet en Hans en Agnes Verrijt en Pieter van de Zeep. Ik stop met namen< opsommen. Ik noem er nog 1 van den Muijsenbergh( roepnaam Cees)

  Huize Nieuwenoord, 1972

  Heb hier de ZA-opleiding en daarna de Z-opleidng gedaan.

  Heb hier de ZA-opleiding en daarna de Z-opleidng gedaan. Na deze opleiding naar de SOSA-MBO-AT gedaan. Als docent is Edwin Schoon een goede herinnering. Nico Grijpink. Er was ook nog een docent met heel lang blond haar( naam is mij ontschoten( gaf ziekteleer en EHBO) Psychologie van Gerard Eijkelenboom( achternaam ben ik niet zeker van) In de groep met Lidwien ??, Theo de Heij, Dick??, Sjanny Grensnigt en nog een aantal andere waar ik nu even niet op kon komen.

  Huize Nieuwenoord - Inservi..., 1972

  Deed hier de MBO-AT opleiding.

  Deed hier de MBO-AT opleiding. Zat in de groep met Willem Voormolen, werkte ook bij de zelfde stichting. De stafdocenten Dicky en Jan. Met Dicky kon ik het niet zo vinden

  SOSA Hogeschool Haarlem, 1980

  ?