Erich Heuvel

Kent 5 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Erich Heuvel en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Erich Heuvel heeft 0 klassenfoto's en kent 5 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Fantastische school, leuke docenten Harm Buruma, Cor den Dulk, Willemijn Soer enz,.

  Fantastische school, leuke docenten Harm Buruma, Cor den Dulk, Willemijn Soer enz,. Ik heb er heel goede herinneringen aan. Voor het eerst op kamers, ik zat in de B klas en dat betekende dat vrijwel alle leerlingen van buiten Nijmegen waren. Veel leerlingen gingen op kamers wonen,vaak eten bijelkaar. Het koffiekaffeetje. De sportwerkweek dat we grandioos de mist in hebben laten lopen door 's avonds naar het terrein te gaan waar de nachtspeurtocht werd gehouden. Gym docenten waren niet blij.

  Pedagogische Academie de Kl..., 1977

  Moeizaam, Het 4e jaar overgedaan Electrotechniek bij Diks (aardig) en Hof (eigenlijk ook aardig maar wat moeilijker).

  Moeizaam, Het 4e jaar overgedaan Electrotechniek bij Diks (aardig) en Hof (eigenlijk ook aardig maar wat moeilijker). Voelde me er niet thuis.

  vestersbos, 1970

  Ik kwam in de vierde klas bij meneer Folkerts.

  Ik kwam in de vierde klas bij meneer Folkerts. Heel goede herinneringen aan hem en aan de school. Bijzondere herinneringen zijn toch wel de "boontjes" van meester Folkerts en Bertus Bezoen die in zijn vrije tijd boontjes schreef voor het geval hij weer eens straf had. Otto Dikkema die een straat verder woonde, Wendy Schaap, Frederique waar we later nog eens een reunie hebben georganiseerd. Het was een goede / leuke school. Zou een reunie wel leuk vinden.

  albert schweizer, 1966

  ?