erica vantilburg

Kent 0 personen

MARRIED , 4 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van erica vantilburg en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  erica vantilburg heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  als kleuter nog in bethel op school gezeten daarna een eigen kleuterschool in de brittenrusstraat en van 1960 tot 1966 in de j.

  als kleuter nog in bethel op school gezeten daarna een eigen kleuterschool in de brittenrusstraat en van 1960 tot 1966 in de j.nieuwenhuyzenstraat gezeten waar ik ook woonde. wat dacht je van meester monsjou die je aan je kleine onderhaartjes trok dat was niet fijn. verder les gehad van juf.veltman,juf.booy meester valkenburg, meester kat en natuurlijk meester scholten. ik kan me herinneren dat ik het altijd erg fijn vond. verschillende namen. dolly brune, patrica versteeg, jacob wesselse die altijd zijn bril door de klas gooide en oscar van wijk wat mijn schoolvriendje was. en dan niet te vergeten meester kat die een plastyic aanwijsstok kreeg ewant die houten sloeg hij altijd kapot.

  Groen van Prinsterer, 1958

  De kinderverzorgstersopleiding en na het examen met z'n allen naar Bentveld kamperen en koken op het houtvuur wat errrrrg nat was.

  De kinderverzorgstersopleiding en na het examen met z'n allen naar Bentveld kamperen en koken op het houtvuur wat errrrrg nat was. en de vossenjacht in zantvoort met thea van dongen adrie ram en ik als visser verkleed. OOk de lessen van dhr groenheiden en de zanglessen van dhr Jaspers.Een geweldige tijd.

  Chr.nijverheidsschool, 1966

  ?