Erica Teensma

Kent 16 personen

MARRIED , 2 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Erica Teensma en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Erica Teensma heeft 2 klassenfoto's en kent 16 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  In 1974 heb ik deze kleuterschool opgericht en ben ik ruim twee jaar hoofdleidster geweest Het was een drieklassige school, met een extra klas als dependance.

  In 1974 heb ik deze kleuterschool opgericht en ben ik ruim twee jaar hoofdleidster geweest Het was een drieklassige school, met een extra klas als dependance. Samen met Hannie Jongman, Gery Terpstra en Joke Klemens een korte maar mooie tijd gehad, met lentefeesten, sportdagen en Kerstfeesten. In verband met mijn zwangerschap en geboorte van mijn zoon ben ik toen gestopt met werken. Jammer dat de school er nu niet meer staat.

  Kleuterschool de Basseroet, 1974

  Waanzinnige mooie jaren met veel mooie herinneringen.

  Waanzinnige mooie jaren met veel mooie herinneringen. De Palmpaasoptoochten, de Kerstvieringen met de Kerstmaaltijden met alleen kaarslicht. Het bezoek van Koningin Juliana aan Maasluis.

  Kleuterschool 'de Blokkendoos', 1970

  Veel mooie en bijzonder herinneringen heb ik aan mijn eerste school, waar ik kleuterleidster werd.

  Veel mooie en bijzonder herinneringen heb ik aan mijn eerste school, waar ik kleuterleidster werd. Mooie herinneringen aan mijn tweecollega's, Riet Janse (later Rietveld) en Carla van Bekkum(meisjesnaam van Kronenburg).Ik heb een gigantischhe leuke tijd gehad met hen alle twee. Achteraf gezien vormde het een prachtige basis voor mijn leven. De Sinterklaas feesten, de verjaardagen van de juffrouwen die altijd gelijk werden gevierd. Koninginnedag, de optochten, de trouwdagen etc. Het volksdansje dat ik de klassen leerden. En veel namen die ik nooit zal vergeten.

  Kleuterschool Prinses Margriet, 1965

  ?