Bekijk het volledige profiel van Erica Pit en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 0

Erica Pit heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

Maar 1 jaar volgehouden om 2 d...

Maar 1 jaar volgehouden om 2 dagen per week naar deze school te gaan. Wel een supergezellig jaar. In deze tijd een leuke vriendschap opgebouwd met Paula Schniedewindt. Helaas is ook dit contact verwatert, maar zeker niet vergeten.

2003, Erica Pit

Ik heb alle jaren op de MAVO a...

Ik heb alle jaren op de MAVO aan de Havikslaan gezeten. Namen van klasgenoten kan ik even niet bedenken, maar nog wel dat Mr. Honing de wiskundeleraar was. Dat was echt een fijne leraar die erg streng was, maar uren over zijn grote hobby zeilen kon vertellen. Ik heb na schooltijd nog wel heel lang contact gehad met Monique Eijgenstein, helaas is dat contact inmiddels weer verwatert.

2003, Erica Pit

Ik kan mij niet zo heel veel m...

Ik kan mij niet zo heel veel meer van de schooltijd herinneren. Toch geloof ik dat ik wel een leuke tijd heb gehad. De namen die genoemd worden door de oud-klasgenoten laten wel weer heel wat belletjes rinkelen. Het laatste schooljaar is mij het meest bijgebleven. We hebben toen een hele leuke korte film gemaakt en ik weet nog dat ik dat erg leuk vond om te doen. Volgens mij was Robert van der Linden de hoofdrolspeler in dat verhaal. Ik heb in de klas gezeten bij meester Weppner en bij meester Pool. De foto´s die een aantal van jullie geplaatst hebben, zijn echt geweldig. Wat zagen we er uit in die tijd.

2003, Erica Pit
?