erica fankhauser

Kent 0 personen

Burg. staat -
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van erica fankhauser en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

  erica fankhauser heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

  Weet niet veel meer.

  Weet niet veel meer..who can help?

  2007, erica fankhauser

  weet niet meer veel- maar kan me die bult nog goed herinneren.

  weet niet meer veel- maar kan me die bult nog goed herinneren..ik met m'n super omafiets met Maaike (Lodder?) achterop ...en maar zweten..vooral na die intensieve Sooz avonden...aaaahhhh. Ik geloof dat ik meer tijd met Vestuvalo doorgebracht heb als op school. M'n 'vader' was daar geloof ik een ene Edgard.. ik weet t niet meer precies. Na de introduktie week landde ik met een bezopen kop in het ziekenhuis omdat ik het nodig vond voor een auto te lopen... Vooral Cor Maan kan ik me nog goed herinneren. Hij heeft ervoor gezorgt dat ik de Calo afgemaakt heb. Dat was maar goed ook, ik ben namelijk nog steeds lerares lich. opv. en vind het ontzettend leuk! Wat ik vreselijk vond is dat we naar Zwolle moesten... dat heeft me dan ook een jaar gekost. In Arnhem op de Calo heb ik m'n eerste grote liefde leren kennen.. tja, ik geloof ik was nog wat jong voor hem...en ik was zo vreselijk 'wild', op zoek en niet rijp voor een relatie...Ik weet wel dat ik zonder hulp van hem en Lidie vd Sijs t niet gered had.. TLO herexamen , oh wat erg!!

  2007, erica fankhauser

  Dit was voor mij een heavy tijd.

  Dit was voor mij een heavy tijd. M'n ouders gingen uit elkaar en ik speelde heel hard mooi weer en deed alsof er niets aan de hand was. Daarom weet ik waarschijnlijk vrijwel nix meer van deze tijd. Ik kan me nog een paar namen herinneren...Jolanda en Haico, Gijs, Annemieke Stijl, Els Engel, naja, dat was het wel zo'n beetje. Leraren weet ik ook nog: Mr Hooghiemstra, Lubbers, de van Hammetjes, Mevr. bijsterbosch, Mr Swartjes, Mr. en Mevr. Viets, Sikema, Maters(horror- herinneringen)en die vrouw voor scheikunde waardoor ik een par dagen van school getrapt werd.... Ik zou het wel ontzettend leuk vinden om wat herinneringen op te halen, want ik kan me niet voorstellen dat die tijd heleemaal weg is uit m'n gedachten. Wie kan me hierbij helpen?

  2007, erica fankhauser
  ?