Erica de Ruijter

Kent 1 personen

WIDOW , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Erica de Ruijter en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Erica de Ruijter heeft 5 klassenfoto's en kent 1 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Ik had een vriendje waarmee ik vaak naar school ging, (Ronald) samen op de step, aaah zo lief! Wat zou er van hem geworden zijn?.

  Ik had een vriendje waarmee ik vaak naar school ging, (Ronald) samen op de step, aaah zo lief! Wat zou er van hem geworden zijn?

  Talmaschool, 1962

  Ik kwam halverwege het jaar in klas 1d terecht, leuke tijd gehad.

  Ik kwam halverwege het jaar in klas 1d terecht, leuke tijd gehad. Carnaval op school, dansen op Hey Jude met Ronald S. Ik was vriendin met Els Roos. Voor frans een 9 dankzij Hr.Postma. 1 April grap, alle scholen langs om iedereen op te halen, schoolregelement overschrijven als straf, dat ik het toen nog niet uit mijn hoofd kende.

  Koningin Wilhelmina MAVO, 1968

  Heerlijk, dat gesjouw tussen al die lokalen, van het groene zootje naar de containers, vriendin was Marjolein Bremer, schoolliefdes, de leukste jongens zaten op het Joco natuurlijk!.

  Heerlijk, dat gesjouw tussen al die lokalen, van het groene zootje naar de containers, vriendin was Marjolein Bremer, schoolliefdes, de leukste jongens zaten op het Joco natuurlijk!

  JOCO (Johannes College), 1972

  ?