Bekijk het volledige profiel van Eric Weijers en al je andere schoolgenoten!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 1

Eric Weijers heeft 1 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 3

IJmond MTS, werktuigbouwkunde....

IJmond MTS, werktuigbouwkunde. Verplichte kost voor iemand die perse motorvoertuigtechniek wilde doen, maar niet naar Apeldoorn wilde. In mij herinnering een school met een streng regime, en een uitschieter voor wat betreft onuitstaanbare leraren: Hogenes. Verder buitengewoon goed leren klaverjassen, op maandag standaard een tussenuur met een patatje en een colaatje (in het derde jaar: biertje, toen durfden we pas) bij snackbar Koppes. Spijbelen omdat een van de klasgenoten (weet zijn naam niet meer) perfect de paraaf van de conrector in het klassenboek kon namaken. We vielen door de mand toen de halve klas wegbleef bij materialenkennispraktikum. De Haas (Zoef in gesprekstaal, als hij het niet kon horen) was niet blij! Na theorieexamen overgestapt naar kopklas motorvoertuigen in Amsterdam, daar ook stage gedaan. Helaas nooit een uitnodiging gehad voor de officiele diplomauitreiking, die heb ik na een paar maanden maar bij de administratie opgehaald!

2003, Eric Weijers

Het eerste jaar Schoter schole...

Het eerste jaar Schoter scholengemeenschap was het laatste jaar dat men zich mocht verheugen in mijn aanwezigheid. De drie jaren daarvoor worstelde ik me met wisslend succes, veroorzaakt door wisselende motivatie, door de lessen van het Lorentz. Goddank mocht ik daarna naar de MTS. Is het toch nog goedgekomen.

2003, Eric Weijers

Engels van Mijnheer van der Go...

Engels van Mijnheer van der Goes, Natuurkunde van Mijnheer Mouthaan. Lesroosterwijzigingen en scheikundelessen van Mijnheer Mulder: "er vliegt een zuurstofmolecuultje door de lucht!!". B1, A21, A31, 3VC, toen naar de MTS!

2002, Eric Weijers
?