Eric van Aggelen

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Eric van Aggelen en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Eric van Aggelen heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkent?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Mijn eerste lessen waren onder leiding van Hans van Oppenraay.

  Mijn eerste lessen waren onder leiding van Hans van Oppenraay. Toen die wegging deed Marja Bauling de passen voor met een jongen uit een hogere groep. Toen ik zilver had en doorging voor goud en goud-ster was ik vele avonden de assistent van Marja. Ze kreeg een relatie met ene Joop, die net zo goed kon dansen als de bezemsteel bij mij uit de schuur en die heeft volgens mij de hele school naar de klote geholpen. Marja zag volgens mij wel dat hij dingen door ging voeren die negatief voor de school waren maar ja ze zat onder de plak bij die Joop ook omdat hij er met zijn geld in zat denk ik. Jammer van de school want ik heb vele avonden doorgebracht. Les, DOB68 de kerstavonden met galakleding en voor mij het hoogtepunt, dansen in de Rijnhal met een ballroom stijldansgroep. De dames aan mijn zijde zijn geweest: Lynsey, Helen en mijn zus Marijke.

  Danscentrum Bauling, 1979

  Ik ben in de 2e klas op de LDS gekomen.

  Ik ben in de 2e klas op de LDS gekomen. Mijn neef(je) Marco Elfring zat op die school en vond het leuk en omdat het op de mavo niet echt lekker ging, ben ik naar deze school gekomen. Het was een leuke tijd en de namen die ik kan herinneren zijn Marko van Zuilen, ene Ronny en Ingrid en Wilma (nu volgens mij net als ik bij de politie) en Carola en Annebeth. De schoolavonden waren spannend met de TROS discjockey en natuurlijk de strenge Nel in de kantine. De pauze-kaarttijden en de teken en knipmiddagen om het Gelukkig Nieuwjaar levensgroot op de ruiten te krijgen tegen het nieuwe jaar. Na de LDS naar de MDS maar daar had ik het naar 1 jaar gezien en ben gaan werken.

  LDS / MDS, 1978

  Ik heb aan deze school niet één leuke herinnering.

  Ik heb aan deze school niet één leuke herinnering. Voornamenlijk door een klasgenoot. Ik ben tijdens het 2e jaar van de mavo afgegaan om ergens anders overnieuw te beginnen. Dat heb ik gedaan aan de andere kant van de brug op de LDS op Presikhaaf. Wel vond ik het heel vervelend dat ik een aantal mensen waar ik goed mee op kon schieten door deze 'verhuizing' uit het oog ben verloren.

  malburgen mavo, 1976

  ?