EJ. van der Beek

Kent 0 personen

MARRIED , 3 kinderen
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van EJ. van der Beek en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis
  • Mijn klassenfoto's 11

  EJ. van der Beek heeft 11 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  • Mijn herinneringen 4

  Het eerste jaar waarin je groot dreigde te worden.

  Het eerste jaar waarin je groot dreigde te worden. Alles maakte diepe indruk, vooral het 'gescheiden' schoolplein. Verkennen langs de grens van het toelaatbare en het liefst met je voet erover op 'heilige maagdelijke' grond. Knikkeren en grote jongens die 'vals' speelden. Iedereen die ouder was dan jezelf leek zowat volwassen. De lucht van 'waarschijnlijk te weinig gewassen' kinderlijven de ruitjes in de klas naar de gang. De eerste letters van het alfabet met het puntje van je tong buiten boord. Het transparante papier waar je met je 'kroonpennetje' over krastte. De diepblauwe kleur van de inktpot. Maandagochtend het psalmversje en playbacken als 'De Vuist" buiten gehoorafstand bleef. Trouwens op 30 cm zou ze me ook niet hebben gehoord. De bekoring van het 1e rekenschrift, ik zie de kleine ruitjes nog, kleine rechthoekjes in een groene kaft, voor mij. Het meest interessant was de bel wanneer je VRIJ kwam. Tenslotte was je nog kind in de 1e van de Lagere School.

  2004, EJ. van der Beek

  Heel veel gelachen.

  Heel veel gelachen. Hebben een jaar of 6 geleden nog eens een reunie gehad, super ! Hele goeie tijd geweest.

  2004, EJ. van der Beek

  "Gouden tijd" Vooral in de 6e klas met Dhr.

  "Gouden tijd" Vooral in de 6e klas met Dhr.Van der Hoek. Anne de Baat, Richard Toes, Evert Simons,Trudy vd Hoek, Heleen Hordijk, Ineke Verheij en nog veel meer.

  2004, EJ. van der Beek
  ?