Eric Schipper

Kent 0 personen

NA
Woont in -

  Bekijk het volledige profiel van Eric Schipper en al je andere schoolgenoten!

  In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  Registreer gratis

  Eric Schipper heeft 0 klassenfoto's en kent 0 schoolgenoten. Benieuwd of jij iemand herkend?

  Meld je snel aan en vind jouw oud-schoolgenoten en klassenfoto's terug!

  Aanmelden

  Leuke school wel streng, altijd voetballen op het landje, werd later het Rembrandtpark, tussen de middag thuis eten en weer snel naar school lekker voetballen,zat in de klas bij Winnie Haatrecht, werd later een grote voetballer, zijn in de 5e klas kampioe

  Leuke school wel streng, altijd voetballen op het landje, werd later het Rembrandtpark, tussen de middag thuis eten en weer snel naar school lekker voetballen,zat in de klas bij Winnie Haatrecht, werd later een grote voetballer, zijn in de 5e klas kampioen van de school geworden, in de 6e klas verloren we van de andere 6e klas, zijn we weken ziek van geweest. Laatste jaar musical was leuk.

  St Augustinusschool, 1968

  In de brugklas op de fiets naar Amersfoort (geloof ik).

  In de brugklas op de fiets naar Amersfoort (geloof ik). In de 4e naar Belgie. Ik kende bijna geen enkele naam meer, maar na het lezen van alle verhalen komen ze allemaal weer terug. Ik heb zowel op de LEAO als de MAVO gezeten en was een heleboel vergeten, leuk om het allemaal weer terug te lezen.

  Katholieke scholengemeensch..., 1974

  ?